Crème chantilly

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Superenkel
Tid
Under 20 min

Crème chantilly er det franke navnet på en pisket krem vi mange kjenner til når bløtkaken skal lages. Kremen er litt søtet med sukker og vanilje, og den egner seg derfor godt som fyll i kaker eller servert til desserter. 

Ingredienser

  • 3 dl kremfløte
  • 1 ss sukker
  • 1 ts vaniljesukker , eller vaniljeekstrakt

Slik gjør du

  1. Pisk sammen kald kremfløte, sukker og vaniljesukker eller vaniljeekstrakt til en myk og luftig krem. Du kan enten piske med en håndmikser, i kjøkkenmaskin eller for hånd. Skal du piske for hånd anbefaler vi å avkjøle piskebollen slik at den er kald, det letter jobben med piskingen. 
  2. Bruk kremen som fyll til kremkaker eller server den til desserter. Oppbevar kremen kaldt. 

Crème chantilly

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.