Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Norsk bløtkake

Norsk bløtkake

Ingredienser

10  porsjoner

Sukkerbrød:

  • 5 stk. egg
  • 150 g sukker
  • 150 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver

Fyll og pynt:

  • ca. 1 dl eplejuice til dynking
  • 7,5 dl kremfløte
  • 1 kg jordbær
  • 1 dl blåbær
  • 10 blader frisk mynte
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ei saftig bløtkake pyntet med krem og friske bær hører hjemme på alle de store festdagene våre, og er noe av det norskeste som finnes! Aller best blir den med hjemmelaget sukkerbrødet.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

10  porsjoner

Sukkerbrød:

  • 5 stk. egg
  • 150 g sukker
  • 150 g hvetemel
  • 1 ts bakepulver

Fyll og pynt:

  • ca. 1 dl eplejuice til dynking
  • 7,5 dl kremfløte
  • 1 kg jordbær
  • 1 dl blåbær
  • 10 blader frisk mynte

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vi kan også anbefale oppskriften på bløtkake fylt med banan, krem og jordbær. Hele toppen på kaken er pyntet med deilige, røde jordbær!

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 22.07.2024 06:33:18