Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Konjakk-krem

Ingredienser

  • 3 dl kremfløte
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts vaniljesukker
  • 2 cl konjakk
  • 1 cl espressokaffe
  • 1 ss karamellsaus
Del

Konjakk-krem

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Pisket krem blir atskillig mer spennende om du smaker den til med en dæsj konjakk, karamell og  litt espresso! Så deilig at den nesten kan serveres som en dessert for seg selv, og helt fantastisk om du serverer den til karamellpudding.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 3 dl kremfløte
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts vaniljesukker
  • 2 cl konjakk
  • 1 cl espressokaffe
  • 1 ss karamellsaus

Slik gjør du

  1. Sett alle ingrediensene i kjøleskapet så de blir ordentlig kalde.
  2. Ha alle ingrediensene i en bolle og bruk en håndmikser til å vispe en luftig krem. Server med en gang.

Konjakk-krem er kjempegodt ved siden av karamellpudding eller hasselbackepler.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 22.03.2023 00:44:27