Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Råkrem

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 3 stk. eggeplomme
  • 3 ss sukker
  • 3 dl kremfløte
Del

Råkrem

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Råkrem er herlig tykk eggedosis blandet med pisket kremfløte. Passer perfekt som dessert sammen med fersk eller bakt frukt eller gelé. Tilslørte bondepiker kan også lages av råkrem.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 3 stk. eggeplomme
  • 3 ss sukker
  • 3 dl kremfløte

Slik gjør du

  1. Pisk egg og sukker til eggedosis.
  2. Stivpisk kremfløte og vend den forsiktig inn i eggedosisen.

Server råkrem til for eksempel fruktsalat, fylt ananas, bakte epler eller gelé med frukt. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB13 03.12.2022 16:08:57