Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss flytende margarin til steking

Råkostsalat:

  • 4 stk. gulrot
  • 1 stk. grønt eple
  • 4 ss hermetiske linser

Dressing:

  • 2 ss sitronsaft
  • 0,5 ts sukker
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

214kcal

Energi

3.6g

Fett

36.3g

Protein

7.7g

Karbohydrater

0,9mg

Jern

Del

Kyllingfilet med råkostsalat

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kyllingfilet med råkost er både sunt og svært raskt å tilberede. Middagen er ferdig servert på et kvarter.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingfilet
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 ss flytende margarin til steking

Råkostsalat:

  • 4 stk. gulrot
  • 1 stk. grønt eple
  • 4 ss hermetiske linser

Dressing:

  • 2 ss sitronsaft
  • 0,5 ts sukker
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

214kcal

Energi

3.6g

Fett

36.3g

Protein

7.7g

Karbohydrater

0,9mg

Jern

Slik gjør du

  1. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i en stekepanne på middels varme i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og etterstek i 6-8 minutter.
  2. Riv gulrøtter grovt på et rivjern. Skjær eple i biter og bland inn i gulrøttene sammen med grønne linser.
  3. Rør sukkeret ut i sitronsaften og hell over råkosten.

Server for eksempel med kokt pasta.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant