Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Svinekoteletter med surkål

Svinekoteletter med hjemmelaget surkål

Ingredienser

porsjoner

Surkål:

  • 750 g hodekål
  • 2 stk. eple
  • 1 ts salt
  • 2 ts karve
  • 2,5 dl kjøttkraft
  • 2 ts eddik, 7 %
  • 2 ts sukker
  • 0,25 ts pepper

Brun saus:

  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 0,5 l kjøttkraft eller buljong
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Tilbehør:

  • 800 g potet
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En klassiker på norske middagsbord. Koteletter av svin, servert med surkål og brun saus - hjemmelaget selvsagt!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Surkål:

  • 750 g hodekål
  • 2 stk. eple
  • 1 ts salt
  • 2 ts karve
  • 2,5 dl kjøttkraft
  • 2 ts eddik, 7 %
  • 2 ts sukker
  • 0,25 ts pepper

Brun saus:

  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 0,5 l kjøttkraft eller buljong
  • 0,25 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Tilbehør:

  • 800 g potet

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server  kotelettene med hjemmelaget surkål, brun saus og kokte poteter.

Server gjerne med rørte tyttebær

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Norsk tradisjonsmat

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 22.04.2024 01:14:59