Ingredienser

  • 2 stk. røkt kjøttpølse (andre pølser kan også brukes)
  • 1 ss margarin
  • 1 pose potetmospulver
  • 2 ss ketchup
  • 1 boks hermetiske maiskorn
  • 2,5 ss revet hvitost
Del

Pølseform for de minste

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ikke alle barn er like glad i middagsmat, men noen ganger er det ikke så mye som skal til for å skjerpe appetitten!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. røkt kjøttpølse (andre pølser kan også brukes)
  • 1 ss margarin
  • 1 pose potetmospulver
  • 2 ss ketchup
  • 1 boks hermetiske maiskorn
  • 2,5 ss revet hvitost

Slik gjør du

Forvarm ovnen til  250° C.
  1. Smør en ildfast form. Lag potetmos som anvist på pakken. Legg mosen i bunnen av formen.
  2. Skjær opp pølse i biter eller form dem etter ønske. Legg pølsebitene over potetmosen. Sprut på ketchup.
  3. Legg på maiskorn og dryss over osten. Stekes midt i ovnen i ca. 10 minutter.

Server gjerne med salat.

Har du lyst til å lage hjemmelaget potetmos, besøk linken: https://www.matprat.no/Oppskrifter/Tradisjonell-norsk-mat/Hjemmelaget-potetmos/

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant