Ingredienser

  • 200 g pasta
  • 1 ss olje
  • 200 g kokt skinke
  • 150 g sukkererter
  • 6 stk. reddik
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 0,5 dl ristede pinjekjerner
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

453kcal

Energi

25.02g

Fett

26.93g

Protein

30.98g

Karbohydrater

2.63mg

Jern

Del

Skinke- og pastasalat

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En rask og enkel pastasalat med skinke, reddik, sukkererter og pinjekjerner - perfekt til lunsj, middag eller om du skal ha med noe godt på tur eller til en avslutning. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 200 g pasta
  • 1 ss olje
  • 200 g kokt skinke
  • 150 g sukkererter
  • 6 stk. reddik
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
  • 0,5 dl ristede pinjekjerner
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

453kcal

Energi

25.02g

Fett

26.93g

Protein

30.98g

Karbohydrater

2.63mg

Jern

Slik gjør du

  1. Kok pasta i en kjele med lettsaltet vann etter anvisning på pakken. Skyll den raskt i kaldt vann slik at pastaen avkjøles raskt. Drypp over litt olje slik at ikke pastaen klebrer seg sammen.
  2. Skjær skinke og sukkererter i strimler, reddik i tynne skiver og finhakk rødløk og gressløk. Vend alt sammen med pastaen.
  3. Rist pinjekjerner i en varm, tørr stekepanne til de har fått en gyllen farge. Strø pinjekjernene på toppen.

Server gjerne pastasaleten med godt brød. 

Pastasalat med skinke - høydebilde

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant