Skinke- og pastasalat

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En rask og enkel pastasalat med skinke, reddik, sukkererter og pinjekjerner - perfekt til lunsj, middag eller om du skal ha med noe godt på tur eller til en avslutning. 

Ingredienser

  • 200 g pasta
  • 1 ss olje
  • 200 g kokt skinke
  • 150 g sukkererter
  • 6 stk reddik
  • 12 stk rødløk
  • 12 dl ristede pinjekjerner
  • 1 ss finhakket frisk gressløk
Vis næringsinnhold
Energi
453kcal
Fett
25.02g
Protein
26.93g
Karbohydrater
30.98g
Jern
2.63mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Kok pasta i en kjele med lettsaltet vann etter anvisning på pakken. Skyll den raskt i kaldt vann slik at pastaen avkjøles raskt. Drypp over litt olje slik at ikke pastaen klebrer seg sammen. 

2. Skjær skinke og sukkererter i strimler, reddik i tynne skiver og finhakk rødløk og gressløk. Vend alt sammen med pastaen. 

3. Rist pinjekjerner i en varm, tørr stekepanne til de har fått en gyllen farge. Strø pinjekjernene på toppen.

Server gjerne pastasaleten med godt brød. 

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.