Ingredienser

  • 8 stk. egg
  • 3 stk. små avokado
  • 4 ss cottage cheese
  • 2 ss finkuttet frisk gressløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 200 g frisk spinat
  • 100 g naturell kalkunpålegg
  • 4 stk. små fullkorntortilla
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

506kcal

Energi

33.2g

Fett

28g

Protein

20.2g

Karbohydrater

4.2mg

Jern

Del

Egg- og avokadosalat med kalkun

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Med fullkorntortilla fylt med egg- og avokadosalat, kalkunpålegg og spinat får du en sunn og knallgod start på dagen. Rekker du ikke sette deg ned og spise den kan du bare ta den med på veien. Retten kan også fungere som en god lunsj eller en rask middag.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 8 stk. egg
  • 3 stk. små avokado
  • 4 ss cottage cheese
  • 2 ss finkuttet frisk gressløk
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 200 g frisk spinat
  • 100 g naturell kalkunpålegg
  • 4 stk. små fullkorntortilla
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

506kcal

Energi

33.2g

Fett

28g

Protein

20.2g

Karbohydrater

4.2mg

Jern

Slik gjør du

  1. Kok egg i 10 minutter og avkjøl dem under rennende kaldt vann. Skrell eggene.
  2. Kutt egg og avokado i mindre biter. Bland sammen avokado, cottage cheese, gressløk, salt og pepper. Vend inn eggebitene.
  3. Fordel avokadosalat, spinat og skiver av kalkunfilet på tortillalefser. Rull sammen og server.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant