Egg- og avokadosalat med kalkun

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Med fullkorntortilla fylt med egg- og avokadosalat, kalkunpålegg og spinat får du en sunn og knallgod start på dagen. Rekker du ikke sette deg ned og spise den kan du bare ta den med på veien. Retten kan også fungere som en god lunsj eller en rask middag.

Ingredienser

  • 8 stk egg
  • 3 stk små avokado
  • 4 ss cottage cheese
  • 2 ss finkuttet frisk gressløk
  • 12 ts salt
  • 14 ts pepper
  • 4 stk små fullkorntortilla
  • 200 g frisk spinat
  • 100 g naturell kalkunpålegg
Vis næringsinnhold
Energi
506kcal
Fett
33.2g
Protein
28g
Karbohydrater
20.2g
Jern
4.2mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Kok egg i 10 minutter og avkjøl dem under rennende kaldt vann. Skrell eggene. 
  2. Kutt egg og avokado i mindre biter. Bland sammen avokado, cottage cheese, gressløk, salt og pepper. Vend inn eggebitene.
  3. Fordel avokadosalat, spinat og skiver av kalkunfilet på tortillalefser. Rull sammen og server.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.