Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Flatbrød

Hjemmebakt flatbrød

Ingredienser

porsjoner
  • 7 dl vann
  • 1 kg grovbakstmel
  • 1 ts salt
  • 2 dl byggmel til utbaking
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Her får du oppskriften på herlig, sprøtt hjemmelaget flatbrød. Kunsten å bake flatbrød går mer og mer i glemmeboken. En gang var det selve matbrødet her til lands. Det er lange tradisjoner i flatbrød, og selve bakinga er en kunst som gikk i arv gjennom generasjonene.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner
  • 7 dl vann
  • 1 kg grovbakstmel
  • 1 ts salt
  • 2 dl byggmel til utbaking

Slik gjør du

Du trenger takke, kjevle, bakstefløy, melpensel og rulle.

trinn du kan merke av

Oppbevar flatbrød kaldt og tørt.

Hvis du har takke og liker takkebakst, så kanskje du har lyst til å bake kling eller potetlomper også? 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 15.07.2024 14:02:58