- Grovhakk løk. Del eple i to, fjern kjernehuset og kutt det grovt opp.
- Fres løk og eple i en kjele med margarin. Strø på karri og fres videre i ett minutt.Dryss over hvetemel og rør det inn. Spe forsiktig med hønsebuljong, litt etter litt, mens du stadig rører. Ha i fløte og la suppa koke ca. 10 minutter.
- Bruk en stavmikser og kjør det hele til en jevn og glatt suppe.
- Ha margarin i en varm stekepanne, og stek kyllingfiletene på middels varme i 2 minutter på hver side. Etterstek på lav varme under lokk i 4 minutter. Legg filetene på en tallerken og la dem hvile mens du steker resten av toppingen.
- Fres løk og vårløk i pannen til det blir blankt, ha i erter og la det surre på svak varme ett par minutter. Trekk pannen til side.
- Riv opp kyllingbrystene i små biter, og vend det sammen med løk- og erteblandingen.
Server karrisuppen toppet med saftig kylling og friske erter.
Se hvordan steke kyllingfilet