Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Karrisuppe med revet kylling

Ingredienser

velg antall porsjoner

Karrisuppe:

  • 1 stk. løk
  • 1 stk. grønt eple
  • 2 ss margarin
  • 2 ss karri
  • 4 ss hvetemel
  • 1 l vann
  • 2 stk. hønsebuljongterning
  • 2 dl fløte

Topping:

  • 2 stk. kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 2 stk. finsnittet vårløk
  • 0,5 pk frosne erter (á 350 g)
  • 2 ss margarin til steking
Del

Karrisuppe med revet kylling

(1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En suppe for hele familien med masse god smak av karri! For at suppen skal bli mer mettende kan den toppes med revet kyllingfilet, erter og løk.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

velg antall porsjoner

Karrisuppe:

  • 1 stk. løk
  • 1 stk. grønt eple
  • 2 ss margarin
  • 2 ss karri
  • 4 ss hvetemel
  • 1 l vann
  • 2 stk. hønsebuljongterning
  • 2 dl fløte

Topping:

  • 2 stk. kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 2 stk. finsnittet vårløk
  • 0,5 pk frosne erter (á 350 g)
  • 2 ss margarin til steking

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server karrisuppen toppet med saftig kylling og friske erter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB12 03.12.2022 12:51:04