Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Karrisuppe med revet kylling
Denne suppa er midt i blinken for barn som liker å lage middag! Besøk matstart.no

Karrisuppe med revet kylling

Ingredienser

porsjoner

Karrisuppe:

  • 1 stk. løk
  • 1 stk. grønt eple
  • 2 ss margarin
  • 2 ss karri
  • 4 ss hvetemel
  • 1 l vann
  • 2 stk. hønsebuljongterning
  • 2 dl matfløte

Topping:

  • 2 stk. kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 2 stk. finsnittet vårløk
  • 0,5 pk frosne erter (á 350 g)
  • 2 ss margarin til steking
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En suppe for hele familien med masse god smak av karri! For at suppen skal bli mer mettende kan den toppes med revet kyllingfilet, erter og løk.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Karrisuppe:

  • 1 stk. løk
  • 1 stk. grønt eple
  • 2 ss margarin
  • 2 ss karri
  • 4 ss hvetemel
  • 1 l vann
  • 2 stk. hønsebuljongterning
  • 2 dl matfløte

Topping:

  • 2 stk. kyllingfilet
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 2 stk. finsnittet vårløk
  • 0,5 pk frosne erter (á 350 g)
  • 2 ss margarin til steking

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server karrisuppen toppet med saftig kylling og friske erter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB14 14.04.2024 17:15:46