Ingredienser

1  porsjoner
  • 1 dl appelsinjuice eller annen fruktjuice
  • 1 ss olje eller flytende margarin
  • 1 ss sukker
  • 1 ss honning
  • 6 dl lettkokte havregryn
  • 1 dl solsikkekjerner
  • 3 ss sesamfrø
  • 4 ss grovhakket
  • 4 ss grovhakket hasselnøtter
Del

Frokostmüsli

(7)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Er du blant dem som liker å starte dagen med frokostblanding og yoghurt? Da smaker det ekstra godt med hjemmelaget müsli! Denne oppskriften kan du variere med det du liker best.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner
  • 1 dl appelsinjuice eller annen fruktjuice
  • 1 ss olje eller flytende margarin
  • 1 ss sukker
  • 1 ss honning
  • 6 dl lettkokte havregryn
  • 1 dl solsikkekjerner
  • 3 ss sesamfrø
  • 4 ss grovhakket
  • 4 ss grovhakket hasselnøtter

Slik gjør du

1 porsjon gir 8 dl fokostmüsli.

1. Forvarm stekeovn til 140 °C. Legg bakepapir i bunnen av en langpanne.

2. Bland juice, olje eller margarin, sukker og honning i en kjele, og rør godt til sukkeret er oppløst.

3. Bland resten av  ingrediensene i en bolle. Hell den varme juiceblandingen over i bollen og rør godt.

4. Bre frokostblandingen utover et bakepapirkledd stekebrettet. Sett brettet på midterste rille i stekeovn i ca. 30 minutter. Ta brettet ut av ovnen og rør litt rundt på frokostblandingen. Stek videre i 15-20 minutter.

5. Avkjøl frokostblandingen og oppbevar den i tett glass eller krukke.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant