Bagel med eggerøre

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Nystekt bagel med eggerøre, kalkunpålegg og avokado er ikke feil, hverken til frokost, lunsj...eller kvelds. Pakk den godt og du kan jammen ha den med deg i matpakka også! 

Ingredienser

  • 2 stk bagel
  • 2 stk egg
  • 2 ss vann
  • 2 ss smør
  • 4 stk salatblad
  • 1 stk avokado
  • 4 skiver naturell kalkunpålegg eller kyllingpålegg
  • 1 stk vårløk

Slik gjør du

1. Del nystekte bagels i to. Smør dem med litt smør, eventuelt kremost dersom du liker det. 

2. Knakk egg i en liten skål eller bolle, ha i vann og krydre med salt og pepper. Visp sammen blandingen. 

3. Stek eggerøren i en varm panne med litt smør eller olje. Trekk pannen av platen når eggerøren har stivnet. 

4. Legg salatblader på bagelbunnene. 

5. Del en avokado i to, fjern steinen og skallet. Skjær avokadoen i skiver og legg den over salatbladene. 

6. Legg på skiver av kylling- eller kalkunpålegg, topp med den stekte eggerøra og dryss på finsnittet vårløk. Pynt eventuelt med spirer og legg på lokkene. 

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.