Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bagles

Ingredienser

Bageldeig:

  • 20 g gjær
  • 600 g hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 1 ss flytende honning
  • ca. 4 dl vann
  • 25 g smør (kan sløyfes)
  • ca. 12 ss valmue-, lin-, chia- sesamfrø eller andre frø

Til koking:

  • 1,5 l vann
  • 2 ss sukker
  • 0,5 ts natron (kan sløyfes)
Del

Bagels

(1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Amerikanske bagels! Bagels kokes før de stekes - det gjør dem saftige og myke inni, og perfekt sprø utenpå. Du kan lage dem "naturell" eller med en blanding av valmuefrø, linfrø og sesamfrø - bruk det du liker best! 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Bageldeig:

  • 20 g gjær
  • 600 g hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 1 ss flytende honning
  • ca. 4 dl vann
  • 25 g smør (kan sløyfes)
  • ca. 12 ss valmue-, lin-, chia- sesamfrø eller andre frø

Til koking:

  • 1,5 l vann
  • 2 ss sukker
  • 0,5 ts natron (kan sløyfes)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server bagels med kremost og syltetøy, eller hva med en bagel med eggerøre. En toast med bagel, svinenakke og pære er også skikkelig snadder! 

Bagles

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB12 30.03.2023 00:33:36