Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Bagel med brie og skinke

Ingredienser

  • 1 stk. bagel
  • 2 ss kremost naturell
  • 50 g ruccula
  • 70 g brie
  • 3 skiver kokt skinke
  • 50 g bringebær
Del

Bagel med brie og skinke

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bagels er et morsomt, saftig og veldig godt bakverk som får en snarvisitt i kokende vann før det bakes ferdig i ovn. Hullet i midten av bagelsene er designet for at man skal kunne binde flere av dem sammen med et fint tau, og dermed enkelt bringe dem med seg. Brie, skinke og bringebær er kjempegodt som pålegg.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. bagel
  • 2 ss kremost naturell
  • 50 g ruccula
  • 70 g brie
  • 3 skiver kokt skinke
  • 50 g bringebær

Slik gjør du

  1. Bruk en brødkniv og skjær bagelen i to på langs. Smør hver halvdel av bagelen med kremost.
  2. Legg ruccola på bunnen og følg på med skiver av brie, kokt skinke og bringebær. Legg bagel-toppen på.

Denne bagelen egner seg ypperlig til matpakka eller til å ta med seg ut på tur.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 02.02.2023 19:30:14