Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Hot kyllingkjøttdeig i salat med lime og koriander

Kyllingkjøttdeig

Kjøttdeig av kylling har omtrent samme bruksmåter som kjøttdeig av svinekjøtt. Den kan brukes til det meste, forenes med alle typer krydder og smaker, og ikke minst brukes i kjøttretter fra andre land.

Kjøttdeig av kylling egner seg særlig godt til kjøttdeigretter som taco, wraps og pastaretter, men kan brukes til magrere kjøttkaker og kjøttboller, bare den spes minimalt med væske. Kjøttdeig av kylling varierer i fettprosent fra bare 2 prosent fett opp til 9,5 prosent fett. Den aller magreste kjøttdeigen på 2 prosent fett er mindre egnet til kjøttboller og kjøttkaker.

Det er mulig å lage kyllingkjøttkaker som er litt magrere enn de tradisjonelle kjøttkakene. Forskjellen er at kyllingkjøttdeigen spes minimalt med væske.

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 07.02.2023 07:40:21