Lagre

Ingredienser

  • 60 g gule linser
  • 1 stk. rød paprika
  • 2 stk. løk
  • 0,5 stk. purre
  • 2 ss olje
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 båt hvitløk
  • 0,5 ts karve
  • 2 ts paprikapulver
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 l hønsebuljong (utblandet)
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

243kcal

Energi

7g

Fett

29.9g

Protein

14.1g

Karbohydrater

4.4mg

Jern

Del

Gulasj med kyllingkjøttdeig

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ungarerne elsker sin lekre, røde gulasj som tradisjonelt lages med storfekjøtt. Vi har gjort en liten hverdagslig vri på oppskriften og bruker i stedet kyllingkjøttdeig.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 60 g gule linser
  • 1 stk. rød paprika
  • 2 stk. løk
  • 0,5 stk. purre
  • 2 ss olje
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 båt hvitløk
  • 0,5 ts karve
  • 2 ts paprikapulver
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 l hønsebuljong (utblandet)
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

243kcal

Energi

7g

Fett

29.9g

Protein

14.1g

Karbohydrater

4.4mg

Jern

Slik gjør du

  1. Kok linser etter anvisning på pakken.
  2. Skjær paprika i strimler, løk i terninger og purre i ringer.
  3. Fres løken i en kjele. Ha i kyllingkjøttdeig, presset hvitløk, karve og paprikapulver. Stek i et par minutter.
  4. Rør i tomatpuré og tilsett purre, paprika og buljong. La suppen trekke i 5-10 minutter. Ha i kokte linser og smak til med krydder.

Server med godt brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant