Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 6 ss sukker
  • ca. 500 g hvetemel
  • 1 ss strøken natron
  • 0,5 ts hornsalt
  • 1 l kefir
  • 2 ss smeltet smør
Del

Sveler

(1)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Smør avkjølte sveler med smør og strø med sukker. Del hver svele i to, brett over og server. Svelene kan også serveres med syltetøy og rømme.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. egg
  • 6 ss sukker
  • ca. 500 g hvetemel
  • 1 ss strøken natron
  • 0,5 ts hornsalt
  • 1 l kefir
  • 2 ss smeltet smør

Slik gjør du

  1. Visp egg og sukker godt.
  2. Bland hvetemel, natron og hornsalt og tilsett vekselsvis med kefir. Ha i smeltet smør til slutt.
  3. Stek sveler på takke eller i en stekepanne.
  4. Smør avkjølte sveler med smør og strø med sukker.

Del hver svele i to, brett over og server. Svelene kan også serveres med syltetøy og rømme.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant