Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Havrelapper med bær og yoghurt

Havrelapper med bær og yoghurt

Ingredienser

1  porsjoner
  • 2 stk. egg
  • 0,5 ss honning
  • 2 dl lettkokte havregryn
  • 3 ss kesam mager, 1 %
  • 0,5 dl lettmelk
  • 1 ss smør til steking

Topping:

  • 1 ss hakkede valnøttkjerner
  • 2 ss vaniljeyoghurt
  • 100 g friske bær
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Havrelapper er perfekt når du vil ha en sunn og god frokost, eller litt ekstra kos i matpakka til lunsjen eller på tur. Topp med friske bær, nøtter og vaniljeyoghurt. Smaker like godt kalde som varme!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

1  porsjoner
  • 2 stk. egg
  • 0,5 ss honning
  • 2 dl lettkokte havregryn
  • 3 ss kesam mager, 1 %
  • 0,5 dl lettmelk
  • 1 ss smør til steking

Topping:

  • 1 ss hakkede valnøttkjerner
  • 2 ss vaniljeyoghurt
  • 100 g friske bær

Slik gjør du

1. Ha alle ingrediensene til lappene i en foodprosessor. Kjør til røren har en glatt konsistens og la den få svelle i 15 minutter før steking. Røren kan med fordel stå over natten. 

2. Ha smør i en stekepanne på medium varme og stek i ca. 2 minutter på hver side til de er gylne.

Server havrelapper med hakkede valnøttkjerner, vaniljeyoghurt og friske bær.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB11 19.06.2024 07:09:05