Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Saupkake

Saupkake

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 16 saupkaker

  • 1 l kefir
  • 1,5 dl sukker
  • 1 ss hornsalt
  • ca. 9 dl hvetemel
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Saupkake kan for mange bringe frem gode barndomsminner. Den litt søte kaken smaker aller best med brunost eller salt kjøttpålegg, som fenalår eller lammerull.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

1 porsjon gir ca. 16 saupkaker

  • 1 l kefir
  • 1,5 dl sukker
  • 1 ss hornsalt
  • ca. 9 dl hvetemel

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Husk å strø mel på takken for hver saupkake du steker. Melet kan du børste bort med en liten pensel etter at kakene er avkjølt.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 23.04.2024 14:52:22