Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Saus til pinnekjøtt

Saus til pinnekjøtt

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss smør
  • 3 ss hvetemel
  • 2,5 dl pinnekjøtt- kraft fra koking
  • 2 dl melk eller fløte
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Mange ønsker å servere pinnekjøttet med saus istedet for kokesjy eller pinnekjøttkraft. I denne lyse pinnekjøttsausen bruker du pinnekjøttkraften som basis for sausen.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 ss smør
  • 3 ss hvetemel
  • 2,5 dl pinnekjøtt- kraft fra koking
  • 2 dl melk eller fløte
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB11 28.05.2024 06:01:32