Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Spekemat med eggerøre

Spekemat med eggerøre

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g spekeskinke eller speket kalkunfilet
  • 200 g salami
  • 200 g fenalår i skiver

Eggerøre:

  • 12 stk. egg
  • 1,5 dl vann eller fløte
  • ca. 0,5 ts salt
  • 2 ss smør
  • 4 ss hakket frisk gressløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Tradisjonell spekemat med eggerøre blir en aldri lei. Dessuten passer det like godt til festlige lag som til sommermiddagen.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g spekeskinke eller speket kalkunfilet
  • 200 g salami
  • 200 g fenalår i skiver

Eggerøre:

  • 12 stk. egg
  • 1,5 dl vann eller fløte
  • ca. 0,5 ts salt
  • 2 ss smør
  • 4 ss hakket frisk gressløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server spekematen i følge med eggerøre og gjerne flatbrød og rømme. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 20.05.2024 00:53:46