Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Familieribbe med tradisjonelt tilbehør

Familieribbe med tradisjonelt tilbehør

Ingredienser

porsjoner
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Tradisjonen tro serveres juleribba med medisterkaker, julepølse og rødkål. Her er våre oppskrifter til samlingen rundt bordet.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Ribbe-192615-37
Ribbe-192615-37
Ribbe-192615-37
Ofte får ribba sprø svor av seg selv, hvis ikke kan du gjøre følgende mot slutten av steketiden: Sett panna høyere i ovnen og øk temperaturen til 250 °C, eller bruk ovnens grill. Følg nøye med så du ikke brenner svoren, ikke forlat ovnen, for dette går raskt. Hvis bare deler av ribba har fått sprø svor, kan disse dekkes med aluminiumfolie, slik at de ikke blir brent.
Her har vi valgt julesaus, rødkål, medisterkaker og rørte tyttebær som tilbehør til ribba.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB15 26.05.2024 16:21:42