Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kjøttpudding

Kjøttpudding

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 2 ss potetmel
  • 0,25 ts pepper
  • 0,25 ts malt muskat
  • 0,25 ts malt ingefær
  • 2 dl melk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (7)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Det finnes mange gode ferdige kjøttpuddinger å få kjøpt, men det er veldig stas å lage sin egen en gang i blant.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 ts salt
  • 2 ss potetmel
  • 0,25 ts pepper
  • 0,25 ts malt muskat
  • 0,25 ts malt ingefær
  • 2 dl melk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med kokte poteter, brun saus og kokte grønnsaker. Kålstuing eller ertestuing er også godt tilbehør til kjøttpudding.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Norsk tradisjonsmat

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB15 20.04.2024 12:22:47