Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g kjøttdeig
  • 2 dl melk
  • 2 ss potetmel
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,25 ts malt muskat
  • 0,25 ts malt ingefær
Del

Kjøttpudding

(7)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Det finnes mange gode ferdige kjøttpuddinger å få kjøpt, men det er veldig stas å lage sin egen en gang i blant.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g kjøttdeig
  • 2 dl melk
  • 2 ss potetmel
  • 1 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,25 ts malt muskat
  • 0,25 ts malt ingefær

Slik gjør du

  1. Rør salt godt inn i kjøttdeigen til deigen blir seig. Tilsett potetmel og krydder. Ha i litt og litt melk av gangen, mens du rører godt.
  2. Ha massen i en brødform. Sett den i en dyp langpanne og fyll på vann til det dekker ca. 1/3 oppover formen. Stek ved 180 grader i ca. 1 time.

Server med kokte poteter, brun saus og kokte grønnsaker. Kålstuing eller ertestuing er også godt tilbehør til kjøttpudding.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant