Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bakt betesalat med suovas

Bakt betesalat med suovas

Ingredienser

porsjoner

Bakt betesalat:

  • 1 stk. gulbete
  • 1 stk. polkabete
  • 1 stk. rødbete
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Couscous:

  • 1 dl vann
  • 1 ts smør
  • 1 ts salt
  • 1 ts fennikelfrø
  • 1 dl couscous

Tyttebærkrem:

  • 3 dl seterrømme
  • 1 dl kremfløte
  • 2 ss tyttebærsyltetøy
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Høstens fineste grønnsaker er her - beter, proppfulle av gode smaker. Denne salaten er både røff og elegant. Sammen med røkt reinsdyrkjøtt og en søt krem kan du bringe vinteren inn. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Bakt betesalat:

  • 1 stk. gulbete
  • 1 stk. polkabete
  • 1 stk. rødbete
  • 2 kvister frisk rosmarin
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Couscous:

  • 1 dl vann
  • 1 ts smør
  • 1 ts salt
  • 1 ts fennikelfrø
  • 1 dl couscous

Tyttebærkrem:

  • 3 dl seterrømme
  • 1 dl kremfløte
  • 2 ss tyttebærsyltetøy

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB14 22.04.2024 03:04:03