Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Minuttbiff av svin med spicy råkost

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin i 1 1/2 cm tynne skiver
  • 2 ss margarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Råkost

  • 2 stk. gulrot
  • 2 stk. rødbete
  • 1 stk. syrlig eple
  • 1 stk. saft av sitron
  • 3 ss hakket frisk persille eller mynte
  • 1 ts tørkede chiliflakes eller 1 stk hakket rød chili
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Minuttbiff av svin med spicy råkost

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Svinebiff og råkost er kjapp hverdagsmat. Skjærer du svinebiffene i to og banker dem ut til de er 3-4 millimeter tynne, går det enda raskere å få middagen på bordet. Råkosten lager du raskt med rivjern eller foodprosessor.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av svin i 1 1/2 cm tynne skiver
  • 2 ss margarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Råkost

  • 2 stk. gulrot
  • 2 stk. rødbete
  • 1 stk. syrlig eple
  • 1 stk. saft av sitron
  • 3 ss hakket frisk persille eller mynte
  • 1 ts tørkede chiliflakes eller 1 stk hakket rød chili
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

  1. Legg svinebiff på en skjærefjøl og legg litt plastfolie over kjøttstykkene. Bruk en stekepanne eller en liten kjele med håndtak og bank forsiktig ut svinebiffene til dobbel størrelse.
  2. Riv gulrot, rødbete og eple grovt på rivjern, eller skjær dem i biter og kjør dem i foodprosessor til de er grovhakkede (det gjør ikke noe at det er litt ujevn størrelse på bitene).
  3. Bland inn sitronsaft, urter, chili og sukker, og smak til med salt og pepper.
  4. Ha margarin i en varm stekepanne. Den er varm nok når margarinen bruser. Legg i halvparten av svinekjøttet og stek det på middels varme til det har fått en fin gyllen farge. Krydre med salt og pepper. Snu og stek det ferdig på andre siden. Legg over på en tallerken og gjenta stekingen med resten av kjøttet.

Server svinebiff med spicy råkost og gjerne noen skiver sitron.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB14 22.03.2023 13:05:34