Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Minuttbiff av svin med spicy råkost

Minuttbiff av svin med spicy råkost

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin i 1 1/2 cm tynne skiver
  • 2 ss margarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Spicy råkost:

  • 2 stk. gulrot
  • 2 stk. rødbete
  • 1 stk. syrlig eple
  • 1 stk. saft av sitron
  • 3 ss hakket frisk persille eller mynte
  • 1 ts tørkede chiliflakes eller 1 stk hakket rød chili
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Svinebiff og råkost er kjapp hverdagsmat. Skjærer du svinebiffene i to og banker dem ut til de er 3-4 millimeter tynne, går det enda raskere å få middagen på bordet. Råkosten lager du raskt med rivjern eller foodprosessor.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin i 1 1/2 cm tynne skiver
  • 2 ss margarin
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper

Spicy råkost:

  • 2 stk. gulrot
  • 2 stk. rødbete
  • 1 stk. syrlig eple
  • 1 stk. saft av sitron
  • 3 ss hakket frisk persille eller mynte
  • 1 ts tørkede chiliflakes eller 1 stk hakket rød chili
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server svinebiff med spicy råkost og gjerne noen skiver sitron.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB12 30.05.2024 10:56:32