Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ytrefilet av svin med frisk kålsalat

Ytrefilet av svin med frisk kålsalat

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g indrefilet av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss nøytral olje
  • 800 g småpoteter
  • 1 ss nøytral olje

Kålsalat:

  • 400 g rødkål
  • 100 g grønnkål
  • 0,5 stk. purre
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 500 g rosenkål

Urtedressing:

  • 1 dl lettrømme
  • 1 ss hakket bladpersille
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En frisk kålsalat med saftige biter av appelsin er perfekt tilbehør til svinekjøttets søte karakter. Toppet med sprø, grovhakkede nøtter, er dette en sunn og god middag proppfull av smak!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g indrefilet av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss nøytral olje
  • 800 g småpoteter
  • 1 ss nøytral olje

Kålsalat:

  • 400 g rødkål
  • 100 g grønnkål
  • 0,5 stk. purre
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 500 g rosenkål

Urtedressing:

  • 1 dl lettrømme
  • 1 ss hakket bladpersille
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Trinnbilder svinefilet oelek

Skjær ytrefilet av svin i skiver, og server med lun kålsalat og ovnsbakte poteter. Topp gjerne med litt friske urter og kvernet pepper.  

Ytrefilet av svin med frisk kålsalat

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 02.05.2024 08:00:20