Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Ytrefilet av svin med frisk kålsalat

Ytrefilet av svin med frisk kålsalat

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss nøytral olje
  • 800 g småpoteter
  • 1 ss nøytral olje

Kålsalat:

  • 400 g rødkål
  • 100 g grønnkål
  • 0,5 stk. purre
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 500 g rosenkål

Urtedressing:

  • 1 dl lettrømme
  • 1 ss hakket bladpersille
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 511 kcal
Fett 14 g
Protein 47 g
Karbohydrater 44 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En frisk kålsalat med saftige biter av appelsin er perfekt tilbehør til svinekjøttets søte karakter. Toppet med sprø, grovhakkede nøtter, er dette en sunn og god middag proppfull av smak!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 2 ss nøytral olje
  • 800 g småpoteter
  • 1 ss nøytral olje

Kålsalat:

  • 400 g rødkål
  • 100 g grønnkål
  • 0,5 stk. purre
  • 2 ss rødvinseddik
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 500 g rosenkål

Urtedressing:

  • 1 dl lettrømme
  • 1 ss hakket bladpersille
  • saft av 0,5 stk. sitron
  • 0,5 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Trinnbilder svinefilet oelek

Skjær ytrefilet av svin i skiver, og server med lun kålsalat og ovnsbakte poteter. Topp gjerne med litt friske urter og kvernet pepper.  

Ytrefilet av svin med frisk kålsalat

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11612, server:MP-PRD-WEB15 18.09.2024 10:58:33