Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Sesambiff med lun salat

Ytrefilet av svin med lun salat

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin i biffer
  • 3 ss maisenna
  • 3 ss soyasaus
  • 5 ss ristede sesamfrø
  • 2 ss nøytral olje til steking

Lun salat:

  • 0,5 stk. fennikel
  • 4 stk. vårløk
  • 2 stk. grønt eple
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • saften av 1 stk. lime
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts grovkvernet pepper
  • 0,5 pk frisk spinat
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 404 kcal
Fett 19.0 g
Protein 39.9 g
Karbohydrater 16.8 g
Jern 4.1 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Her har vi marinert ytrefilet av svin i soya og panert den med sesam, noe som gjør kjøttet ekstra spennende og godt. Server med en lun salat med eple og fennikel.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av svin i biffer
  • 3 ss maisenna
  • 3 ss soyasaus
  • 5 ss ristede sesamfrø
  • 2 ss nøytral olje til steking

Lun salat:

  • 0,5 stk. fennikel
  • 4 stk. vårløk
  • 2 stk. grønt eple
  • 2 båter hvitløk
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • saften av 1 stk. lime
  • 1 ss sukker
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts grovkvernet pepper
  • 0,5 pk frisk spinat
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 404 kcal
Fett 19.0 g
Protein 39.9 g
Karbohydrater 16.8 g
Jern 4.1 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server de saftige sesambiffene med den friske og lune salaten. 

Du kan også bruke koteletter istedet for ytrefilet av svin i skiver. Skjær vekk bena på kotelettene, slik at de blir benfrie.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7869, server:MP-PRD-WEB12 02.03.2024 00:03:15