Ingredienser

  • 8 stk. egg

Fyll:

  • 1 stk. liten avokado
  • 1 ss yoghurt naturell
  • 0,25 ts salt
  • 1 ss saft av sitron

Til servering:

  • 2 ss finhakket frisk gressløk
  • 4 stk. knekkebrød
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

266kcal

Energi

18.8g

Fett

16.2g

Protein

5.6g

Karbohydrater

3.2mg

Jern

Del

Fylte egg med avokado

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

På utkikk etter et sunt og godt mellommåltid? Fylte egg med avokado med knasende sprøtt knekkebrød er en smakfull liten rett.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 8 stk. egg

Fyll:

  • 1 stk. liten avokado
  • 1 ss yoghurt naturell
  • 0,25 ts salt
  • 1 ss saft av sitron

Til servering:

  • 2 ss finhakket frisk gressløk
  • 4 stk. knekkebrød
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

266kcal

Energi

18.8g

Fett

16.2g

Protein

5.6g

Karbohydrater

3.2mg

Jern

Slik gjør du

  1. Kok egg i 6-8 minutter til de er "smilende". Avkjøl i rennende, kaldt vann.
  2. Del eggene i to på langs. Ta ut plommene. Del avokado i to og ta ut steinen. Ta innmaten ut av skallet med en skje og skjær det i mindre biter. Mos avokadobitene sammen med eggeplommer og resten av fyllet med en gaffel, eller kjør blandingen i en foodprosessor til du får en jevn masse.
  3. Ha fyllet i en sprøytepose med tyll. Sprøyt fyllet tilbake i eggene. Finhakk gressløk og dryss over eggene. Server med sprø knekkebrød.
For en kjappere variant kan du smøre fyllet rett på knekkebrødene, eller bruke en spiseskje til å legge fyllet på eggene.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Kommentarfeltet er stengt 1. juli - 9. august. God sommer!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant