Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Grønnkålsalat med kokt egg

Ingredienser

  • 100 g bulgur
  • 4 stk. egg
  • 1 båt hvitløk
  • 2 stk. sjalottløk
  • 100 g grønnkål
  • 100 g brokkoli
  • 2 ss olje
  • 40 g mandler
  • 1 stk. fetaost á 125 g
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

606 kcal

Energi

36.1 g

Fett

29.8 g

Protein

35.3 g

Karbohydrater

5.5 mg

Jern

Del

Grønnkålsalat med kokt egg

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En skikkelig grønn salat med grønnkål og brokkoli! Eggeplommen blir til en god dressing, fetaosten bidrar med salt smak og mandlene gir god crunch. Her får du rene smaker, kombinert med ingredienser som er bra for deg. God appetitt! 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 100 g bulgur
  • 4 stk. egg
  • 1 båt hvitløk
  • 2 stk. sjalottløk
  • 100 g grønnkål
  • 100 g brokkoli
  • 2 ss olje
  • 40 g mandler
  • 1 stk. fetaost á 125 g
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

606 kcal

Energi

36.1 g

Fett

29.8 g

Protein

35.3 g

Karbohydrater

5.5 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Fordel salaten i serveringsboller sammen med egg. Smuldre fetaost med fingrene og dryss over. Avslutt med litt presset sitron.

Grønnkålsalat med kokt egg

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB15 08.02.2023 01:56:41