Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grønnkålsalat med kokt egg

Grønnkålsalat med kokt egg

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g bulgur
  • 4 stk. egg
  • 1 båt hvitløk
  • 2 stk. sjalottløk
  • 100 g grønnkål
  • 100 g brokkoli
  • 2 ss nøytral olje
  • 40 g mandler
  • 1 stk. fetaost á 125 g
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

606 kcal

Energi

36.1 g

Fett

29.8 g

Protein

35.3 g

Karbohydrater

5.5 mg

Jern

Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En skikkelig grønn salat med grønnkål og brokkoli! Eggeplommen blir til en god dressing, fetaosten bidrar med salt smak og mandlene gir god crunch. Her får du rene smaker, kombinert med ingredienser som er bra for deg. God appetitt! 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 100 g bulgur
  • 4 stk. egg
  • 1 båt hvitløk
  • 2 stk. sjalottløk
  • 100 g grønnkål
  • 100 g brokkoli
  • 2 ss nøytral olje
  • 40 g mandler
  • 1 stk. fetaost á 125 g
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

606 kcal

Energi

36.1 g

Fett

29.8 g

Protein

35.3 g

Karbohydrater

5.5 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Fordel salaten i serveringsboller sammen med egg. Smuldre fetaost med fingrene og dryss over. Avslutt med litt presset sitron.

Grønnkålsalat med kokt egg

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.5135, server:MP-PRD-WEB12 06.06.2023 09:21:51