Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Nykål med varmrøkt laks

Ingredienser

  • 1 stk. nykål, sommerkål
  • 600 g varmrøkt laks eller makrell
  • 4 stilker frisk timian
  • 4 ss gresk yoghurt

Sennepsdressing:

  • 1 ss grov dijonsennep
  • 2 ss sukker
  • 3 ss rødvinseddik
  • 3 ss olivenolje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

496,8 kcal

Energi

30,5 g

Fett

37,6 g

Protein

16,1 g

Karbohydrater

0,9 mg

Jern

Del

Nykål med varmrøkt laks

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Sommerens ferske nykål er sprø i konsistensen og mild på smak, og gjør seg godt på grillen. Sammen med varmrøkt fisk som får ligge og varme seg på grillen noen minutter, er dette en fantastisk sommermiddag.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. nykål, sommerkål
  • 600 g varmrøkt laks eller makrell
  • 4 stilker frisk timian
  • 4 ss gresk yoghurt

Sennepsdressing:

  • 1 ss grov dijonsennep
  • 2 ss sukker
  • 3 ss rødvinseddik
  • 3 ss olivenolje
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

496,8 kcal

Energi

30,5 g

Fett

37,6 g

Protein

16,1 g

Karbohydrater

0,9 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Nykålen kan også stekes på bakepapir i stekeovnen på 220 °C.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB14 08.02.2023 01:57:49