Ingredienser

  • 2 stk. kyllingfilet eller rester av kyllingkjøtt
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 8 dl vann
  • 2 pk nudler med krydder
  • 2 stk. gulrot i skiver
  • ca 50 g purre i ringer
  • 2 ss hakket bladpersille
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

364kcal

Energi

4.3g

Fett

42.2g

Protein

35.7g

Karbohydrater

1.4mg

Jern

Del

Kylling- og nudelsuppe med grønnsaker

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Innimellom er det godt å kunne ty til noe superraskt! Små nudelposer med krydder er ikke noe vi skal spise hver dag, men supplerer du suppen med lit grønnsaker og rester av kylling, er det helt grei hverdagsmat når det er ekstra travelt.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingfilet eller rester av kyllingkjøtt
  • 0,5 stk. finhakket løk
  • 8 dl vann
  • 2 pk nudler med krydder
  • 2 stk. gulrot i skiver
  • ca 50 g purre i ringer
  • 2 ss hakket bladpersille
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

364kcal

Energi

4.3g

Fett

42.2g

Protein

35.7g

Karbohydrater

1.4mg

Jern

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingfilet i passe store biter.
  2. Varm olje i en vid kjele og fres løk og kylling til det endrer farge.
  3. Hell i vannet og kok opp. Tilsett nudler, krydder fra nudelpakken og grønnsaker og kok i noen minutter til nudlene er myke og grønnsakene er møre.

Server rykende varm.

Bruker du rester av ferdig kylling, kan du strimle dem med fingrene og ha dem i suppen samtidig med nudler og grønnsaker.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant