Kylling- og nudelsuppe med grønnsaker

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Innimellom er det godt å kunne ty til noe superraskt! Små nudelposer med krydder er ikke noe vi skal spise hver dag, men supplerer du suppen med lit grønnsaker og rester av kylling, er det helt grei hverdagsmat når det er ekstra travelt.

Ingredienser

  • 2 stk kyllingfilet eller rester av kyllingkjøtt
  • ½ stk finhakket løk
  • 8 dl vann
  • 2 pk nudler med krydder
  • 2 stk gulrot i skiver
  • ca 50 g purre i ringer
  • 2 ss hakket bladpersille
Vis næringsinnhold
Energi
364kcal
Fett
4.3g
Protein
42.2g
Karbohydrater
35.7g
Jern
1.4mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingfilet i passe store biter.
  2. Varm olje i en vid kjele og fres løk og kylling til det endrer farge. 
  3. Hell i vannet og kok opp. Tilsett nudler, krydder fra nudelpakken og grønnsaker og kok i noen minutter til nudlene er myke og grønnsakene er møre. 

Server rykende varm.

Bruker du rester av ferdig kylling, kan du strimle dem med fingrene og ha dem i suppen samtidig med nudler og grønnsaker.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.