Linsesuppe med kylling og koriander Kategori Sunn Vanskelighetsgrad Middels Tid 40–60 min Lag en nydelig kyllingsuppe med linser og mange spennende smaker. Spisskummen og koriander vil du kanskje kjenne igjen fra en del thailandske retter. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 400 g strimlet kyllingkjøtt 1 ts salt 1⁄4 ts pepper 1 ts malt spisskummen 1 ss olivenolje 1 stk hakket løk 2 båt hakket hvitløk 1 ss finhakket frisk ingefær 1 stk finhakket rød chili eller litt chilipasta (sambal oelek) 4 dl gule linser (ferdig bløtt og skylt) 1 boks hakkede hermetiske tomater 1 l vann 2 stk hønsebuljongterning 2 ss hakket frisk koriander 1 ss hakket frisk mynte Vis næringsinnhold Energi 236kcal Fett 7.2g Protein 33.2g Karbohydrater 8.7g Jern 2mg Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør. Slik gjør du Dryss salt, pepper og spisskummen over kyllingkjøttbitene og la det stå og trekke smak en stund. Varm olje og stek kyllingkjøtt i strimler i noen minutter. Ta kjøttet ut og sett det til side. Fres løk, hvitløk og ingefær et par minutter uten at det tar farge. Tilsett chili, linser, tomater og buljong og la det hele koke til linsene er møre, ca 30 minutter. Tilsett kjøttet og la det hele bli gjennomvarmt. Dryss over hakket koriander og mynte, og server med godt brød. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.