Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hønsesuppe som i Provence

Ingredienser

  • kjøtt av 1 stk. kokt kylling (800 g)
  • 1,5 l kyllingkraft
  • 1 boks hermetiske tomater
  • skallet fra 0,5 stk. appelsin
  • 4 stk. potet
  • 2 stk. gulrot
  • 0,5 stk. purre
  • 1 stk. løk
  • 0,5 stk. fennikel
  • 3 båter hvitløk
  • 0,5 ts gurkemeie
  • 1 ss hakket frisk basilikum

salt og nykvernet pepper

Del

Kyllingsuppe som i Provence

(2)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne suppen lages av kokt kylling og smakfulle grønnsaker. Den smaker nydelig!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • kjøtt av 1 stk. kokt kylling (800 g)
  • 1,5 l kyllingkraft
  • 1 boks hermetiske tomater
  • skallet fra 0,5 stk. appelsin
  • 4 stk. potet
  • 2 stk. gulrot
  • 0,5 stk. purre
  • 1 stk. løk
  • 0,5 stk. fennikel
  • 3 båter hvitløk
  • 0,5 ts gurkemeie
  • 1 ss hakket frisk basilikum

salt og nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Rens kyllingen for skinn og bein. Skjær kjøttet i biter.
  2. Kok opp kraft, hermetiske tomater og finrevet appelsinskall. 
  3. Skjær grønnsakene i små terninger og hakk hvitløken. Fres alle grønnsakene lett i litt olje og ha dem i suppen. Tilsett gurkemeie og basilikum og smak til med salt og pepper. Ha i kyllingkjøttet.

Server suppen rykende varm med ferskt brød til.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB15 22.03.2023 14:34:37