Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Korianderraita

Korianderraita

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl matyoghurt
  • 0,5 potte finhakket frisk koriander
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • saften av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 95 kcal
Fett 3.6 g
Protein 4.7 g
Karbohydrater 4.9 g
Jern 0.2 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Korianderraita er en velbalansert urtedressing med frisk smak fra Asia. Nydelig til svinekjøtt og som grønnsaksdipp.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 dl matyoghurt
  • 0,5 potte finhakket frisk koriander
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • saften av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 95 kcal
Fett 3.6 g
Protein 4.7 g
Karbohydrater 4.9 g
Jern 0.2 mg

Slik gjør du

trinn du kan merke av
La gjerne dressingen stå avkjølt ca. 1 time før servering, dette gir dressingen en kraftigere smak.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 21.05.2024 02:49:42