Lagre

Ingredienser

  • 3 dl matyoghurt
  • 0,5 potte finhakket frisk koriander
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • saften av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

95kcal

Energi

3.6g

Fett

4.7g

Protein

4.9g

Karbohydrater

0.2mg

Jern

Del

Korianderraita

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Korianderraita er en velbalansert urtedressing med frisk smak fra Asia. Nydelig til svinekjøtt og som grønnsaksdipp.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 3 dl matyoghurt
  • 0,5 potte finhakket frisk koriander
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • saften av 0,5 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

95kcal

Energi

3.6g

Fett

4.7g

Protein

4.9g

Karbohydrater

0.2mg

Jern

Slik gjør du

  1. Bland matyoghurt, koriander, hvitløk og limesaft til en dressing. Smak til med salt og pepper.
La gjerne dressingen stå avkjølt ca. 1 time før servering, dette gir dressingen en kraftigere smak.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant