Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Epleraita

Ingredienser

  • 2 ts sennepsfrø
  • 1 ts olje
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 1 ss frisk mynte
  • 1 stk. grønt eple
  • 1 ts salt
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

65 kcal

Energi

2.83 g

Fett

2.41 g

Protein

7.49 g

Karbohydrater

0.21 mg

Jern

Del

Raita med eple

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne varianten av det klassiske indiske tilbehøret er raskt og enkel å lage. Det består av yoghurt tilsatt eple og krydder. Raita smaker forfriskende til krydret mat av alle slag. Den kjøler ned en opphetet gane. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 ts sennepsfrø
  • 1 ts olje
  • 2 dl yoghurt naturell
  • 1 ss frisk mynte
  • 1 stk. grønt eple
  • 1 ts salt
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

65 kcal

Energi

2.83 g

Fett

2.41 g

Protein

7.49 g

Karbohydrater

0.21 mg

Jern

Slik gjør du

  1. Fres sennepsfrø i olje på sterk varme til frøene begynner å poppe.
  2. Bland sammen med yoghurt, mynte, finhakket eple og salt. 
  3. La raitaen stå og trekke smak før servering.

Du kan lage raita med andre grønnsaker og frukt. Prøv deg frem.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB13 26.01.2023 22:20:10