Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk. rødløk i båter
  • 1 glass thai curry saus
  • 2 dl matfløte
  • 1 pk sukkererter , delt i to
Del

Rask thaicurry med kjøttdeig av svin

(3)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en god gryte i en hektisk hverdag. Med en pakke kjøttdeig av svin og et glass currysaus har du et bra utgangspunkt for en kjapp middag med masse smak. Tilsett sukkerertene rett før du setter gryta på bordet, så holder de seg knasende sprø!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk. rødløk i båter
  • 1 glass thai curry saus
  • 2 dl matfløte
  • 1 pk sukkererter , delt i to

Slik gjør du

Du trenger: kjøttdeig av svin, fløte, thaicurry saus, sukkererter, rødløk, basmatiris, olje, salt og pepper.
  1. Kok ris etter anvisning på pakken.  

  1. Brun kjøttdeig i to omganger på sterk varme i en stekepanne med litt olje. Ha i rødløk, og fres et par minutter.

  1. Tilsett currysaus og rør godt.

  1. Ha i matfløte, og la gryten koke noen minutter. 

  1. Ha i sukkererter rett før servering. Da holder de seg sprø. 

 Server den smakfulle gryten med ris og eventuelt godt brød.  

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant