Hot kyllingkjøttdeig i salat med lime og koriander

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Lag kyllingsalat på en ny og morsom måte!

Ingredienser

4
Porsjoner
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ss rapsolje
  • 3 båt finhakket hvitløk
  • 1 stk finhakket rød chili

salt og kvernet pepper

  • 1 pk fullkornnudler
  • 1 stk agurk
  • 1 stk romanosalat
  • 3 ss frisk koriander

Dressing:

  • 2 ts sesamolje
  • 1 ss søt chilisaus
  • saften av 3 stk lime
  • 1 ss fiskesaus (asiatisk)
  • ca 1 ss lys soyasaus
  • 2 ss vann
  • 2 stk finsnittet vårløk
  • 1 stilk finsnittet stilkselleri (stangselleri)
Vis næringsinnhold
Energi
491kcal
Fett
14.3g
Protein
31.1g
Karbohydrater
58.7g
Jern
0.9mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

1. Stek kyllingkjøttdeig i olje med hvitløk og finhakket chili. Smak til med salt og pepper.

2. Kok nudlene etter anvisning på pakken.

3. Bland sammen ingrediensene til dressingen og bland inn finsnittet vårløk og stilkselleri.

4. Skrell agurken og del den i to på langs. Skrap ut den myke kjernen. Skjær agurken i tynne skiver.

5. Riv salaten og fordel den og agurk på fat eller tallerkener. Fordel nudlene over salaten. Bland den stekte kyllingkjøttdeigen med dressingen og legg den på toppen av salaten. Pynt med grovhakket koriander.

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.