Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Frokosttallerken med quinoa

Frokosttallerken med quinoa

Ingredienser

porsjoner
  • 1 dl quinoa
  • 2 dl vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 4 stk. egg
  • 2 stk. avokado
  • 1 stk. lime
  • 2 stk. vårløk
  • 200 g røkelaks i skiver
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

En frokosttallerken med speilegg trenger ikke å inneholde bacon. Denne oppskriften med quinoa, røkelaks og avokado er en perfekt kombo.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 1 dl quinoa
  • 2 dl vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 2 ss olivenolje
  • 4 stk. egg
  • 2 stk. avokado
  • 1 stk. lime
  • 2 stk. vårløk
  • 200 g røkelaks i skiver

Slik gjør du

  1. Kok opp vann sammen med salt i en kjele. Tilsett quinoa og kok i ca 15 minutter. Ta av kjelen av platen.
  2. Stek eggene til speilegg på middels varme i ca 4 minutter, tilsett salt og pepper.
  3. Rens avokado og del i terninger, tilsett limesaft fra en lime og fordel dette på tallerknene sammen med quinoa, røkt laks og egg. Toppes med finkuttet vårløk.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB11 22.06.2024 11:20:37