Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Rask wok med lam og nudler

Ingredienser

  • 600 g lammeskav
  • 300 g nudler
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. rød paprika
  • 300 g grønnkål
  • 2 stk. gulrot
  • 4 ss rapsolje til steking
  • 1 ts malt ingefær
  • 0,5 ts malt allehånde
  • 1 glass ferdig woksaus
Del

Rask wok med lam og nudler

(6)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lammeskav er perfekt å steke i wok. Med grønnsaker, nudler og woksaus blir dette en kjempegod middagsrett med mye smak. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 600 g lammeskav
  • 300 g nudler
  • 1 stk. rødløk
  • 1 stk. rød paprika
  • 300 g grønnkål
  • 2 stk. gulrot
  • 4 ss rapsolje til steking
  • 1 ts malt ingefær
  • 0,5 ts malt allehånde
  • 1 glass ferdig woksaus

Slik gjør du

  1. La kjøttet ligge på kjøkkenbenken til det begynner å tine.
  2. Kok nudler etter anvisning på pakken. Hell av kokevannet og skyll i kaldt vann.
  3. Skjær rødløk i båter, paprika i biter, grønnkål i strimler og gulrot i staver.
  4. Stek kjøttet raskt i olje i flere omganger i en skikkelig varm wok eller panne, krydre med ingefær og allehånde. Tilsett grønnsaker etter 3-4 minutter, og stek videre i 3-4 minutter til alt er stekt og gjennomvarmt.
  5. Tilsett nudler, woksaus, og eventuelt litt vann. Vend alt forsiktig sammen og la det bli gjennomvarmt.

 Ha gjerne ristede sesamfrø over, eller i en skål ved servering.

Rask wok med lam og nudler

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB11 22.03.2023 13:07:09