Lagre

Ingredienser

  • 500 g lammeskav
  • 1 stk. grønn paprika
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. gulrot
  • 1 boks hermetiske svarte bønner
  • 1 dl black bean-saus
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 4 ss rapsolje til steking
  • 1 pakke friske bønnespirer
Del

Lammewok med Black Bean-saus

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lammeskav passer utmerket i en rask hverdagswok. Her har vi laget en
kinesiskinspirert wok med sorte bønner, bønnespirer og black bean-sauce.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 500 g lammeskav
  • 1 stk. grønn paprika
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. gulrot
  • 1 boks hermetiske svarte bønner
  • 1 dl black bean-saus
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 4 ss rapsolje til steking
  • 1 pakke friske bønnespirer

Slik gjør du

  1. Legg lammeskav på benken, slik at det begynner å tine.
  2. Kok ris etter anvisning på pakken.
  3. Skjær paprika og gulrot i tynne strimler og løk i tynne båter.
  4. Hell av vannet på bønnene og skyll dem godt.
  5. Varm halvparten av oljen i en vid stekepanne eller wok. Fres kjøttet i omganger på høy varme til det endrer farge. Ha det over i en bolle. Varm resten av oljen og stek grønnsakene raskt på høy varme. Ha kjøttet tilbake i pannen sammen med bønnespirer, bønner og saus. Vend alt forsiktig sammen og kok opp.

Server retten med jasminris eller brun ris.











Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant