Ingredienser

  • 500 g lammeskav
  • 1 stk. grønn paprika
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. gulrot
  • 1 boks hermetiske svarte bønner
  • 1 dl black bean-saus
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 4 ss rapsolje til steking
  • 1 pk friske bønnespirer
Del

Lammewok med Black Bean-saus

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lammeskav passer utmerket i en rask hverdagswok. Her har vi laget en
kinesiskinspirert wok med sorte bønner, bønnespirer og black bean-sauce.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 500 g lammeskav
  • 1 stk. grønn paprika
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. gulrot
  • 1 boks hermetiske svarte bønner
  • 1 dl black bean-saus
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 4 ss rapsolje til steking
  • 1 pk friske bønnespirer

Slik gjør du

  1. Legg lammeskav på benken, slik at det begynner å tine.
  2. Kok ris etter anvisning på pakken.
  3. Skjær paprika og gulrot i tynne strimler og løk i tynne båter.
  4. Hell av vannet på bønnene og skyll dem godt.
  5. Varm halvparten av oljen i en vid stekepanne eller wok. Fres kjøttet i omganger på høy varme til det endrer farge. Ha det over i en bolle. Varm resten av oljen og stek grønnsakene raskt på høy varme. Ha kjøttet tilbake i pannen sammen med bønnespirer, bønner og saus. Vend alt forsiktig sammen og kok opp.

Server retten med jasminris eller brun ris.

I denne retten kan du godt bruke rester av lammestek. Skjær restekjøttet i biter, og følg oppskriften som beskrevet.











Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant