Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammewok med Black Bean-saus

Lammewok med Black Bean-saus

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g lammeskav
  • 1 stk. grønn paprika
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. gulrot
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 boks hermetiske svarte bønner
  • 1 pk friske bønnespirer
  • 1 dl black bean-saus
  • 4 ss rapsolje til steking
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lammeskav passer utmerket i en rask hverdagswok. Her har vi laget en
kinesiskinspirert wok med sorte bønner, bønnespirer og black bean-sauce.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g lammeskav
  • 1 stk. grønn paprika
  • 1 stk. løk
  • 2 stk. gulrot
  • 2 båter finhakket hvitløk
  • 1 boks hermetiske svarte bønner
  • 1 pk friske bønnespirer
  • 1 dl black bean-saus
  • 4 ss rapsolje til steking

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server retten med jasminris eller brun ris.

I denne retten kan du godt bruke rester av lammestek. Skjær restekjøttet i biter, og følg oppskriften som beskrevet.











Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB15 15.07.2024 07:09:44