Biffspyd med avokado

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Grillspyd med biffkjøtt servert med grillet avokado. En skikkelig god, enkel og sommerlig grillrett.

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av storfe i store terninger
  • 2 stk avokado
  • 1 ss olje til pensling
  • 1 stk grillspyd

Dressing:

  • 12 stk hakket rødløk
  • 3 ss olivenolje
  • revet skall og saft av 1 stk lime
  • 1 båt finhakket hvitløk
Vis næringsinnhold
Energi
481kcal
Fett
35g
Protein
36g
Karbohydrater
3.3g
Jern
4mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Legg grillspyd av tre i vann i minst 15 minutter.
  2. Skjær kjøttet i store biter og træ dem på grillspydene. Pensle med olje og krydre med salt og pepper.
  3. Grill spydene 3-4 minutter på hver side på varm grill. Krydre lett med salt og pepper
  4. Del avokadoen i to og fjern skall og stein. Legg dem på grillen med snittsiden ned.
  5. Bland sammen ingrediensene til dressingen, og server den sammen med det grillede kjøttet og avokado.

Vil du ha et mer mettende måltid, ris eller en blandet salat godt til. 

Husk å sjekke om avokadoen er spisemoden ved å trykke forsiktig på den ved stilkfestet. Om den gir etter for trykk er den moden.
Bytt lime med sitron eller appelsin. Legg en hvitløk på grillen til den blir myk, og klem ut og bruk innholdet i dressingen.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.