Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Biffwrap med guacamole og grillet paprika

Biffwrap med guacamole og grillet paprika

Ingredienser

porsjoner

Marinade:

  • 2 ss nøytral olje
  • 1 båt grovhakket hvitløk
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • saft og skall fra 0,5 stk. lime

Guacamole:

  • 2 stk. avokado
  • 1 båt hvitløk
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • saft av 1 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss finhakket frisk koriander

  • 2 stk. rød paprika
  • 2 stk. oransje paprika
  • 8 stk. stor fullkorntorilla
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Grill marinert ytrefilet av storfe på spyd, og server spydene i tortillalefser sammen med guacamole og grillet paprika. Kjempegodt!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Marinade:

  • 2 ss nøytral olje
  • 1 båt grovhakket hvitløk
  • 2 ts revet frisk ingefær
  • saft og skall fra 0,5 stk. lime

Guacamole:

  • 2 stk. avokado
  • 1 båt hvitløk
  • 1 stk. finhakket rød chili
  • saft av 1 stk. lime
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 2 ss finhakket frisk koriander

  • 2 stk. rød paprika
  • 2 stk. oransje paprika
  • 8 stk. stor fullkorntorilla

Slik gjør du

  1. Skjær kjøttet i store terninger, ca. 3x3 cm. Bland sammen ingrediensene til marinaden og hell den over kjøttet. Mariner kjøttet i minimum 1 time.
Legg gjerne kjøttet i en dobbel pose og tilsett marinade. Vend godt på posen slik at alt kjøttet dekkes av marinaden.

  1. Del avokado i to. Hakk forsiktig kniven i avokadosteinen, vri kniven til siden og ta ut steinen. Mos avokadokjøttet med en gaffel.
Vær forsiktig når du gjør dette. Føler du deg ikke helt trygg med kniven kan du også fjerne steinen med en liten skje.
  1. Bland hvitløk, chili og avokado. Smak til med limesaft, salt og pepper. Tilsett finhakket koriander.
Du kan også kjøre alle ingrediensene til passende konsistens i en mikser. Da får du en jevnere guacamole enn hvis du bruker gaffel. Legg avokadosteinen ned i den ferdige guacamolen, da beholder den sin fine grønnfarge.
  1. Del paprika i to, og ta ut kjernen. Pensle paprika med litt olje og legg dem på grillen med skinnsiden ned. La dem grille i 5-10 minutter, eller til de er møre. Dra forsiktig av skinnet og skjær paprika i strimler.
  2. Tre biffterninger på spyd, og legg dem på grillen i 6-8 minutter. Snu dem ofte.

  1. Varm tortilla raskt på grillen og anrett dem med guacamole, grillet paprika og biffspyd. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6306, server:MP-PRD-WEB15 23.09.2023 05:29:27