Lagre

Ingredienser

  • 4 stk. marinert biff av ytrefilet storfe
  • 8 stk. sjalottløk
  • 8 stk. rød cherrytomat
  • 8 stk. gul cherrytomat
  • 1 stk. grønn squash
  • 2 ss olje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 8 stk. grillspyd
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

259kcal

Energi

7.2g

Fett

40.6g

Protein

6.2g

Karbohydrater

4.4mg

Jern

Del

Biff med grønnsaker på grillspyd

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Her er en frisk og sommerlig rett. Ved å kjøpe ferdigmarinerte biffer får du en rask og ekstra smakfull middag.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel
Lagre

Ingredienser

  • 4 stk. marinert biff av ytrefilet storfe
  • 8 stk. sjalottløk
  • 8 stk. rød cherrytomat
  • 8 stk. gul cherrytomat
  • 1 stk. grønn squash
  • 2 ss olje
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 8 stk. grillspyd
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

259kcal

Energi

7.2g

Fett

40.6g

Protein

6.2g

Karbohydrater

4.4mg

Jern

Slik gjør du

  1. Skrell sjalottløk, skyll tomat og del squash i halve skiver.
  2. Tre grønnsakene på spyd. Pensle med olje og strø på salt og pepper.
  3. Grill spydene på middels sterk varme i ca. 5 minutter, mens du snur dem ofte.
  4. Grill biffene på middels sterk varme i 2-3 minutter på en side. Når kjøttsaften begynner å piple på oversiden kan du snu skivene og steke videre til rosa kjøttsaft pipler frem.

Server biff og grønnsaksspyd med ris (gjerne fullkornsris, villris eller brun ris).

Bruker du grillspyd av tre, bør de legges i vann en stund først, ellers kan de ta fyr.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant