Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Grillspyd med laks og sitron

Under 650 Kalorier

Ingredienser

  • 800 g laksefilet
  • 2 stk. sitron

Chimichurri

  • 1 bunt liten bladpersille
  • 2 ss hakket frisk oregano
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 dl olivenolje
Del

Grillspyd med laks og sitron

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Legg fisk på grillen i sommer! Skjær laksefilet i store biter og træ dem på grillspyd sammen med sitronskiver - raskt, enkelt og innmari godt! 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 800 g laksefilet
  • 2 stk. sitron

Chimichurri

  • 1 bunt liten bladpersille
  • 2 ss hakket frisk oregano
  • 2 ss hakket frisk koriander
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss rødvinseddik
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 dl olivenolje

Slik gjør du

  1. Skjær laksefilet i biter på ca 3x3 cm. kutt sitron i tynne skiver.
  2. Træ fiskebiter og sitronskiver annenhver gang på bløtlagte trespyd.
  3. Pensle grillristen med litt olje og grill spydene 2-3 minutter på hver side. Krydre med lett salt og pepper.
  4. Legg persille, oregano, koriander, hvitløk, eddik, sitronsaft og olje i en hurtigmikser eller  bruk stavmikser til å kjøre det sammen. Smak til med litt salt og pepper.

Server laksespydene med nykokte ferskpoteter og en frisk salat.

Laks kan godt byttes ut med ørretfilet eller hvit fisk som for eksempel steinbitfilet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3418, server:MP-PRD-WEB14 27.11.2022 10:15:00