Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kokt egg på spinatkrem

Kokt egg på spinatkrem

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. egg
  • 2 skiver grovt rugbrød
  • 2 ss gresskarkjerner
  • 0,25 ts kajennepepper

Spinatkrem:

  • 0,5 båt hvitløk
  • 1 dl kesam mager, 1 %
  • 100 g babyspinat (ferdig vasket)
  • 1 klype kajennepepper
  • 0,25 ts salt
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

171 kcal

Energi

6.1 g

Fett

10.8 g

Protein

16.4 g

Karbohydrater

2.1 mg

Jern

Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kokt egg på spinatkrem, servert med grovt rugbrød og toppet med gresskarkjerner er en sunn og smakfull rett som passer godt til frokost, lunsj eller som kveldsmat. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. egg
  • 2 skiver grovt rugbrød
  • 2 ss gresskarkjerner
  • 0,25 ts kajennepepper

Spinatkrem:

  • 0,5 båt hvitløk
  • 1 dl kesam mager, 1 %
  • 100 g babyspinat (ferdig vasket)
  • 1 klype kajennepepper
  • 0,25 ts salt
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

171 kcal

Energi

6.1 g

Fett

10.8 g

Protein

16.4 g

Karbohydrater

2.1 mg

Jern

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.5112, server:MP-PRD-WEB15 01.06.2023 00:58:50