Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 2 skiver grovt rugbrød
  • 2 ss gresskarkjerner
  • 0,25 ts kajennepepper

Spinatkrem:

  • 0,5 båt hvitløk
  • 1 dl kesam mager, 1 %
  • 100 g babyspinat (ferdig vasket)
  • 1 klype kajennepepper
  • 0,25 ts salt
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

171kcal

Energi

6.1g

Fett

10.8g

Protein

16.4g

Karbohydrater

2.1mg

Jern

Del

Kokt egg på spinatkrem

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kokt egg på spinatkrem, servert med grovt rugbrød og toppet med gresskarkjerner er en sunn og smakfull rett som passer godt til frokost, lunsj eller som kveldsmat. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. egg
  • 2 skiver grovt rugbrød
  • 2 ss gresskarkjerner
  • 0,25 ts kajennepepper

Spinatkrem:

  • 0,5 båt hvitløk
  • 1 dl kesam mager, 1 %
  • 100 g babyspinat (ferdig vasket)
  • 1 klype kajennepepper
  • 0,25 ts salt
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

171kcal

Energi

6.1g

Fett

10.8g

Protein

16.4g

Karbohydrater

2.1mg

Jern

Slik gjør du

  1. Riv hvitløk på et lite rivjern. Ha kesam og hvitløk i en bolle. Bland inn fersk spinat og smak til med kajennepepper og salt.
  2. Kok egg i 6 minutter. De skal være «smilende». Helle kaldt vann over dem, skrell dem og sett dem til side.
  1. Fordel spinatkrem på brød. Del eggene med fingrene slik at eggeplommen renner ut litt, og sette dem på spinatkremen. Dryss over gresskarkjerner og kajennepepper og server straks.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant