Bakt egg i tomatsaus

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

En rest av tomatsaus sammen med egg kan bli en smakfull lunsj- eller middagsrett. Raskt og veldig godt!

Ingredienser

  • 1 stk egg
  • 2 dl tomatsaus
  • 3 stk små tomat
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts kvernet pepper
  • 1 ss balsamicoeddik eller balsamicokrem
  • 2 kvister frisk timian
Vis næringsinnhold
Energi
137,0kcal
Fett
6,2g
Protein
9,0g
Karbohydrater
9,8g
Jern
3,2mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Bruk en liten stekepanne som tåler stekeovn, eventuelt en ildfastform.
  2. Ha tomatsaus i pannen eller formen, legg i cherrytomater. Knekk egg over sausen og krydre med salt og pepper.
  3. Stek i stekeovn på 180 °C i ca. 10 minutter, eller til egget er ferdig.
  4. Drypp over balsamico og pynt med frisk timian.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.