Ingredienser

  • 2 dl tomatsaus
  • 3 stk. små cherrytomat
  • 1 stk. egg
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 0,25 ts salt
  • 1 ss balsamicoeddik eller balsamicokrem
  • 2 kvister frisk timian
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

137,0kcal

Energi

6,2g

Fett

9,0g

Protein

9,8g

Karbohydrater

3,2mg

Jern

Del

Bakt egg i tomatsaus

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En rest av tomatsaus sammen med egg kan bli en smakfull lunsj- eller middagsrett. Raskt og veldig godt!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 dl tomatsaus
  • 3 stk. små cherrytomat
  • 1 stk. egg
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 0,25 ts salt
  • 1 ss balsamicoeddik eller balsamicokrem
  • 2 kvister frisk timian
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

137,0kcal

Energi

6,2g

Fett

9,0g

Protein

9,8g

Karbohydrater

3,2mg

Jern

Slik gjør du

  1. Ha tomatsaus i en liten stekepanne som tåler stekeovn eller bruk en ildfastform.
  2. Legg i cherrytomater. Knekk egg over sausen og krydre med salt og pepper.
  3. Stek i stekeovn på 180 °C i ca. 10 minutter, eller til egget er ferdig.
  4. Drypp over balsamico og pynt med frisk timian.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant