1. Kok risen etter anvisning på pakken.
2. Skjær kjøttet i tynne skiver og krydre det med salt og pepper.
3. Skjær squashen på langs og skjær hver halvdel i tynne skiver. Ha squashskivene i en bolle og dryss over en god klype salt, la stå i 15 minutter før du klemmer ut all væsken av squashen. Stek squashskivene raskt i en stekepanne med litt olje over sterk varme. Ha squashen over på en tallerken så lenge.
4. Rens og skjær soppen i skiver. Fres soppskivene i litt olje og smak til med salt og pepper. Ha dem over på en tallerken så lenge.
5.Rens vårløken og del dem i to. Fres dem raskt i en stor varm panne med litt olje. Ha dem over på en tallerken så lenge. Gjør det samm med reddikene
6. Stek kjøttet raskt over sterk varm i litt olje.
7. Fordel grønnsakene og kjøttet i pene bunker på fire tallerkene (gjerne dype tallerkener), med risen i sentrum.
8. Stek eggene til speilegg og topp hver porsjon med ett speilegg.
Server gjerne med chilisaus.