Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lune endiver , appelsinsaus med krydder - høydebilde

Appelsinsaus med krydder

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. appelsin
  • 1 l kalkunkraft eller kyllingkraft
  • 3 dl kremfløte
  • 0,5 stk. rød chili
  • 1 stk. hel kanel
  • 4 stk. stjerneanis
  • 4 ss maisenna
  • 4 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Dette er en nydelig, kremet appelsinsaus som passer utmerket til kalkun eller svin. Sausen er krydret med kanel og stjerneanis for å få det lille ekstra løftet.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. appelsin
  • 1 l kalkunkraft eller kyllingkraft
  • 3 dl kremfløte
  • 0,5 stk. rød chili
  • 1 stk. hel kanel
  • 4 stk. stjerneanis
  • 4 ss maisenna
  • 4 ss vann
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB15 30.05.2024 08:07:26