Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Elgbiff med bacon

Elgbiff med bacon

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 800 g indrefilet av elg , delt i biffer
  • 8 skiver bacon
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin

Appelsinsaus:

  • 20 stk. stjerneløk (delikatesseløk)
  • 5 dl appelsinjuice
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ss smør
  • 1 ss hakket frisk kruspersille

Tilbehør:

  • 8 stk. gulrot , evt. babygulrøtter
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Indrefileten er tradisjonelt skytterens trofé. Det er et edelt stykke kjøtt, som gjerne kan opphøyes ved å få en baconskive surret rundt seg. Det smaker fortreffelig.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • ca. 800 g indrefilet av elg , delt i biffer
  • 8 skiver bacon
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss margarin

Appelsinsaus:

  • 20 stk. stjerneløk (delikatesseløk)
  • 5 dl appelsinjuice
  • 1 ss sitronsaft
  • 2 ss brunt sukker
  • 2 ss smør
  • 1 ss hakket frisk kruspersille

Tilbehør:

  • 8 stk. gulrot , evt. babygulrøtter

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne med en god potetmos som er smaksatt med litt smørdampet sopp eller urter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB14 25.05.2024 07:13:43